Creatieve Detox 1- 1

De kracht van dit traject zit in het proces. Groei en impact ontwikkelen zich pas als je het proces helemaal ervaart. Daarbij kan ik je helpen! Deze 1-1 Detox is minder vrijblijvend en vraagt  een dieper engagement en betrokkenheid van ons allebei. Op die manier kunnen we samen structureel en duurzaam creëren. "Babel" is een  investering waar je levenslang de vruchten van plukt.

Vertrouw op mijn expertise. Ervaar jezelf.

detox.jpg

Babel

Babel is een kunstzinnig, dynamisch en persoonlijk traject. Vanuit onze interactie nodig ik je uit om "buiten je oevers te treden" en je mee te laten voeren met een nieuwe stroom: je zal steeds nieuwe dingen ontdekken en ervaren. Die stap in het onbekende zal je dieper verbinden met jouw waarheid en het huidige moment.

Met unieke tekenopdrachten, zachte bewegingsoefeningen, korte meditaties, muzikale afspeellijsten en zoveel meer  begeleid ik jou terwijl je steeds beter connecteert met jezelf en je meest authentieke creaties maakt. Ik nodig je uit om te schrijven, zingen, dansen en creëren alsof niemand kijkt.

Zelfzorg wordt zo een deel van jezelf. Al deze ervaringen en vruchtbare inzichten neem je mee, tot ver buiten het atelier: naar je werk, je gezin, je hele leven.

Traject op maat

Voel je dat het tijd is voor goede zelfzorg en om je te laten ondersteunen en inspireren in een persoonlijke creatieve reis? Tijdens ons intakegesprek staan we stil bij jouw verandervraag en deel ik mijn visie met jou. Daarna beslis jij of je instapt in een kunstzinnig, dynamisch traject op maat.

Babel: basistraject van (max.) 5 sessies

Het basistraject bestaat uit 5 mentorsessies verspreid over 3 tot 6 maanden. De 5 sessies worden bij aanvang ingepland en afgestemd op jouw persoonlijke route en bijgestuurd in functie van jouw behoeften. Na afloop evalueren we samen jouw traject.

Babel-on: Vervolgtraject van 5 sessies

EAfhankelijk van jouw specifieke behoeften volstaat een basistraject of is een langere mentoring aangewezen. Om grote groeiprocessen te ervaren, mag je gemiddeld 10 à 20 sessies verwachten. Na het basistraject kan de frequentie van je vervolgsessies lager zijn. Een vervolgtraject kan daarom verspreid worden over 12 maanden. 

Babel-Boost: 

Wil je het traject afronden met een extra sessie, of heb je behoefte aan een sporadische opvolging na een traject? Dan kan je afzonderlijke boost-sessies inplannen. 

Babel-advies: 

Ben je muzikant, kunstenaar, student, docent, creatief, ... en wil je persoonlijke en artistieke projecten bespreken? Maak een privé-afspraak in de Babelruimte, waar we steeds vertrekken vanuit een oriënterend intakegesprek. Ik denk graag met je mee.

Investering:

- Oriënterend intakegesprek met ontvangst, rondleiding en introductie: € 200
- Basistraject: 20u mentoring van max. 5 sessies (verspreid over 3 tot 6 maanden): €1350
- Vervolgtraject van 20u mentoring van max. 5 sessies (verspreid over 12 maanden: €1350
- Babel-advies: €80/u